Nieuwsbrief Op de hoogte - Maart 2012       

Een ongeval zit in een klein hoekje

Locatiemanager Cefas Bouman heeft bij een ongeval op 12 februari jl. zijn onderbeen gebroken. De verwachting is dat hij de komende 3 tot 4 maanden beperkt inzetbaar is en dus minder aanwezig zal zijn in de hal. Sam van de Vorstenbosch zal in deze periode zijn taken waarnemen en fungeren als aanspreekpunt van de hal. Heb je opmerkingen, vragen of tips blijf er niet mee rond lopen maar deel ze met hem. Hij is ook per e-mail bereikbaar via sam@mountain-network.eu

VOORJAARSACTIES STARTENDE KLIMMERS

Mountain Network Arnhem viert het voorjaar met een aantal leuke acties voor startende klimmers. Iedereen die een introductiecursus volgt in de maanden maart, april en mei krijgt na deze cursus één maand gratis klimmen cadeau! Tijdens deze maand kunnen de nieuwe leden ook nog eens gratis 1 x maal per week onze heerlijke vers gemaakte dagmaaltijden proberen.

VOORJAARACTIES ABONNEMENTHOUDERS

Natuurlijk vergeten we onze huidige klanten ook niet. Ben jij abonnementhouder en zorg jij er voor dat een van je klimaatjes bij ons een abonnement afneemt, dan krijg je in ruil hiervoor 1 maand gratis klimmen! Wil je jouw collega's eens laten ervaren wat sportklimmen precies inhoud? Boek dan in de maanden maart, april of mei bij ons een bedrijfsuitje met aansluitend een gezellige borrel en je krijgt ook een maand gratis klimmen hiervoor terug!

VOORDELEN ABONNEMENT

Het is erg voordelig om een abonnement te nemen als je regelmatig klimt. Alle abonnementen betaal je per maand, dus je zit er niet aan vast. Heb je bijvoorbeeld een onbeperkt abonnement (€51,50 p/mnd) en kom je 6x per maand klimmen betaal je omgerekend maar €8,60 per entree. Als je 2x per week komt is dat nog slechts €6,00. Abonnementhouders krijgen 10% korting op alle artikelen in de shop en 10% korting op alle cursussen en trainingen. Daarnaast genieten abonnementhouders nog een aantal andere leuke voordelen. Ga voor meer informatie naar onze website.

Ruimere openingstijden

Per 1 maart 2012 hebben we de openingstijden voor particulieren ruimer gemaakt. Vanaf heden kun je van  zondag t/m vrijdag bij ons terecht van 09:00u tot 23:00u en op zaterdag van 09:00u tot 18:00u. Rustig klimmend wakker worden voordat je naar je werk gaat of een vrije dag gelijk met een hoogtepunt beginnen? Bij Mountain Network Arnhem is het mogelijk!

LA SPORTIVA

De samenwerkingsovereenkomst tussen Mountain Network en La Sportiva is een feit. De komende jaren wordt La Sportiva een belangrijke leverancier van klimschoenen voor onze winkels. Zo zullen wij in Arnhem binnenkort diverse modellen gaan verkopen. Verder gaan zij onze Boulderseries sponsoren, wordt er jaarlijks gezamenlijk een La Sportiva Climbing Party georganiseerd en komt er een nieuw landelijk evenement.

Mountain club

In onze jeugd groep de ‘Mountain Club’ worden kinderen spelenderwijs met klimmen in aanraking gebracht en worden gaandeweg gestimuleerd om hun talent te ontwikkelen. Er worden allerlei activiteiten en uitjes georganiseerd en voor degenen met aanleg is er professionele begeleiding door voormalig Nederlands kampioen Ferdinand Schulte.

HEERENVEEN WINNAAR 3de MOUNTAIN CUP

De 3e Mountain Cup wedstrijd vond op zaterdag 11 februari plaats in Heerenveen. Met meer dan 50 deelnemers was ook deze wedstrijd weer erg geslaagd. Tijdens deze dag werd er niet alleen geklommen maar kon ook de vingerkracht worden getest, er was een dyno wedstrijd en er werd bepaald wie het langst aan de kleinste en moeilijkste grepen kon hangen (fotoimpressie). Voor de 2e keer dit seizoen won het jeugdteam uit Heerenveen. De 4e wedstrijd staat gepland op zaterdag 14 april in Nieuwegein. www.mountainclub.nl.

Jeugd Lead 1 Wedstrijd

Zondag 25 Maart zullen de beste jeugdklimmers van Nederland in Mountain Network Arnhem gaan strijden voor een plek op het Nederlands Jeugd Kampioenschap. De wedstrijd bestaat uit 2 kwalificatieroutes en een spectaculaire finale per categorie. De inschrijving sluit op 19 maart, dus schrijf je snel in! De wedstrijd start om 12:00 uur en de prijsuitreiking zal om 18:30 plaatsvinden. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met mooie routes en sterke klimmers en iedereen is dan ook van harte welkom om de toekomst van de klimsport aan te komen moedigen!

Het wordt weer lente

Niet alleen buiten maar ook in ons bergsportcafé is langzaam een verandering van het seizoen voelbaar. De vrolijk gekleurde tulpen, het frisse bier van Leffe Blond weer op de tap en ook de stevige stampotten worden langzaam ingeruild voor wat lichtere gerechten! Het nuttigen van een dagmaaltijd kan van ma-vr vanaf 18.00 uur (vooraf aanmelden niet nodig). Op maandag is het pizza-avond en kun je je eigen topping kiezen. Iedereen is van harte welkom. Prijs: €7,50 en voor abonnementhouders €5,- Tot gauw in ons gezellige café!

CURSUSSEN ROTSKLIMMEN

Over een maandje opent onze locatie in de Ardennen weer haar deuren. Kom gerust langs om een biertje in onze kroeg te drinken of je tent op te zetten op de camping. Het gehele seizoen organiseren wij cursussen zoals Introductie Rotsklimmen en cursus Outdoor Voorklimmen. We klimmen in het mooie gebied van Pont-à-Lesse wat op steenworpafstand van de camping ligt. Dit gebied bestaat uit 5 verschillende massieven beginnend bij 3c tot maximaal 7a/b.

PEAK LENIN EXPEDITIE (7134 m)

Mountain Network organiseert in de zomer van 2012 een beklimming naar de top van Peak Lenin (7.134 meter) in het Pamir gebergte. De duur van de beklimming is 21 dagen en geschiedt onder begeleiding van de zeer ervaren Nederlandstalige Russische berggids, Serge Bulatov. Deelname aan de expeditie staat open voor alpinisten met een meer dan uitstekende conditie en de nodige hooggebergte-ervaring op vijf- en/of zesduizenders. Heb je interesse? Reageer dan snel aangezien er nog enkele plaatsen vrij zijn. www.bergexpedities.nl

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl