Nieuwsbrief Op de hoogte - April 2012       

Aanpassing openingstijden / Feestdagen

Vanaf 1 februari zijn wij een pilot gestart waarbij de locatie ook open was tijdens de ochtenden. Door uitblijvend resultaat in het eerste kwartaal kan deze pilot helaas niet voortgezet worden. Per 1 mei zijn wij doordeweeks vanaf 13:00 geopend en in het weekend vanaf 09:00 uur. De komende maand staan weer een aantal feestdagen op de kalender met aangepaste openingstijden. Ga naar onze website voor meer informatie.

Nieuw: La Sportiva Tarantula

Comfortabel, gemakkelijk aan te trekken en zeer betaalbaar, de La Sportiva Tarantula is een perfecte allround schoen geschikt voor buiten-klimmen en beginners. De Tarantula heeft een comfortabele pasvorm en een vernieuwde klittenbandsluiting. Het nieuw ontwikkelde sluitingssysteem maakt de schoen geschikt voor meerdere voettypen en zorgt ten alle tijden dat de schoen goed aansluit aan de voet. Prijs: €79,00 (€71,10 voor abonnementhouders).

Dauwklimmen op hemelvaartsdag

Kom op donderdag 17 mei bij ons “dauwklimmen”. Deze ochtend beginnen we om 08.30u met een overheerlijke culinaire verwennerij. Aansluitend is er niet alleen de mogelijkheid om te klimmen maar ook om aan allerlei activiteiten deel te nemen zoals; het parcours volgen over onze Adventure Towers, boogschieten en touwladderklimmen! Neem familieleden, vrienden en kennissen mee want de onervaren klimmer kan deze ochtend een kennismakingsles volgen. Ledenprijs: €20,- (niet-ledenprijs €27,50) Geef je via arnhem@mountain-network.eu op of in de klimhal aan de balie.

Zomer kick-off Boulderseries

Op vrijdag 25 mei vindt in Arnhem de zomer kick-off plaats van de Boulderseries. Dit is de laatste kick-off van het seizoen en de boulders blijven gedurende de zomer in het boulderhok. Aangezien dit de eindwedstrijd is zal er aan deze avond een speciaal tintje zitten. Er worden weer hapjes geserveerd, prijzen verloot en natuurlijk worden de overall winaars van 2011-2012 bekend gemaakt!
www.mountain-network.eu/boulderseries

Verhuizing MN Amsterdam

Donderdag 17 mei is de laatste dag dat geklommen kan worden in de kerk. Zondag 20 mei om 11:00 uur gaan de deuren van ons nieuwe klim-, boulder- en krachtsportcentrum voor het eerst open voor publiek (fotoimpressie). Toegang deze dag is gratis! De boulderhal zal helaas nog niet open zijn. Er wordt keihard gewerkt om van het Stick to Plastic op zaterdag 2 juni een fantastisch boulderevent te maken. Naast de klimhal is de krachtsportruimte wel al operationeel.

Cursus rotsklimmen in de Ardennen

Het ultieme weekendje weg, relaxen en genieten tijdens het klimmen op de rotsen! Mountain Network Ardennen organiseert maandelijks deze gezellige en leerzame rotsklimweekenden. We klimmen in het mooie gebied van Pont-à-Lesse wat een ideale plek is om te beginnen met buiten klimmen. Dit gebied bestaat uit 5 verschillende massieven beginnend bij 3c tot maximaal 7a/b en heeft een schitterend uitzicht over de Lesse vallei. Tijdens deze cursus komen de basis rotsklimtechnieken, abseilen, basis touwtechnieken en gebiedskennis aanbod. Lees meer...

Productinformatie Mammut Togir

Togir Slide is een echte allrounder onder de gordels. Niet alleen in de klimhal, maar ook voor rotsroutes en alpiene tochten. Door het ontwerp is deze gordel zeer comfortabel en geeft hij je alle bewegingsvrijheid die je als klimmer nodig hebt. Mede door de platte constructie van de heupband en beenlussen en de gladde afwerking van de naden, is de Togir Slide een gordel die comfort en laag gewicht moeiteloos combineert. De Togir Slide is in onze shop te koop voor €90,- (€81,- voor abonnementhouders).

Petzl klimmen

Op vrijdagavond 27 april blijft het donker in de hal, heel donker! Tijdens deze thema avond verlichten we de hal uitsluitend met blacklights en staat het klimmen in het teken van je weg zoeken tussen gloeiende klimgrepen. Dus neem je glowsticks en je hoofdlampje mee! Voor de leukste en mooiste outfit hebben we een leuke prijs. De avond start om 21:00 uur.

Clubmatch IBEX vs Nijsac

Op maandag 14 mei zal er een heftige strijd plaatsvinden tussen IBEX en de NIJSAC. Tijdens deze klassieke derby klimmen de deelnemers 2 kwalificaties waarna de beste door gaan naar 1 finaleroute. Het zal deze avond iets drukker zijn in de hal dan op een normale maandag.

25% Perry korting voor kids

Op woensdag 2 mei nodigt Perry iedereen uit voor de Kids VIP middag. Op vertoon van deze uitnodiging profiteren klanten van Mountain Network op woensdag 2 mei tussen 14:00 en 20:00 uur van maar liefst 25% korting op de gehele kidscollectie in alle Perry filialen. Is er geen Perry bij jou in de buurt? Profiteer tot donderdagochtend 09:00 uur op www.perrysport.nl.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl