Nieuwsbrief Op de hoogte - Juli 2012       

Zomerrooster

Ook deze zomer hanteren wij aangepaste openingstijden. Deze openingstijden gelden van 1 juli tot 19 augustus. Bekijk op onze website de exacte tijden. 

Adventure Dagen

Deze zomer organiseert Mountain Network Arnhem naast het vakantieklimmen, verschillende Adventure-dagen. Deze dagen staan geheel in het teken van buitenactiviteiten zoals een oversteek van de Adventure Towers, abseilen, boogschieten, touwladderklimmen, bamboestieken en nog veel meer. De adventure-dagen worden op woensdag 11, 18 en 25 juli en op woensdag 1 en 15 augustus georganiseerd. Wil jij deelnemen aan een Adventure-dag of aan een andere zomeractiviteit? Geef je dan direct op via onze website.

Boulder kick-off

Na de zomer gaat onze boulderseries weer van start! De eerste kick-off is gepland voor vrijdag 14 september. Zoals alle voorgaande series kan er een week voor de kick-off geholpen worden met het 'slopen' en het bouwen van nieuwe routes. Graag rekening houden dat er in deze tussen liggende dagen niet mogelijk is om te boulderen.

EOFT 2012

Na een lekkere klimvakantie in de zomer kan het natte en koude najaar voor sommige (outdoor) klimmers een motivatiedipje veroorzaken. De European Outdoor Film Tour (EOFT) zal korte metten maken met deze dip en zorgen voor de nodige dosis externe motivatie. Voor de actieve buitensporter een absolute must om te zien. Daarom melden wij met enige trots dat EOFT in oktober Mountain Network Arnhem aan zal doen. Hou de website en facebook in de gaten voor meer informatie.

Beginnerscursus klimmen

Iedereen die zich inschrijft voor een beginnerscursus klimmen krijgt na deze cursus één maand gratis onbeperkt klimmen cadeau! Tijdens deze maand kan je ook nog eens gratis één maal per week genieten van een vers gemaakte dagmaaltijd. De kosten voor deze cursus bedraagt €95,00 per persoon voor volwassenen en €85,00 per persoon voor jeugd. Geef je direct op via onze website.

Open dag

Op zondag 16 september houdt Mountain Network een landelijke open dag. In al onze vestigingen in Nederland organiseren wij dan verschillende (klim)activiteiten en kan er vrijblijvend kennis worden gemaakt met de klimsport. Dus heb jij een vriend of vriendin die ook wel eens een keertje zou willen klimmen..? Neem diegene mee in de wereld van de klimsport. Iedereen is van harte welkom!

NIEUWE LOCATIES

Afgelopen maanden waren een paar spannende en drukke maanden voor Mountain Network. In april is een compleet nieuwe klimhal in Dordrecht geopend en eind mei is Mountain Network Amsterdam verhuisd van de voormalige Sint-Josephkerk naar een compleet nieuw klimcentrum. De wanden zijn volgens een zelfontwopen systeem gebouwd en bestaat volledig uit driehoeken. Kom gerust eens deze nieuwe klimwanden uitproberen!

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl