Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - September 2012       

Persoonlijk woord

Na 2 jaar met plezier voor Mountain Network te hebben gewerkt heb ik in overleg met Mountain Network besloten dat onze wegen per 1 november gaan scheiden. In de afgelopen 2 jaar is er op de locatie veel veranderd en hebben we samen veel bereikt. Ik heb meerdere van jullie, onze vaste klanten, persoonlijk leren kennen en ik wil deze gelegenheid dan ook aangrijpen om jullie dan ook allemaal te bedanken voor deze fijne tijd en steun die ik van veel van jullie kreeg, ook na mijn ongeval.

Vacature locatiemanager MN ARNhem

Door het vetrek van Cefas zijn wij op zoek naar een nieuwe locatiemanager (V/M). De locatiemanager is samen met een team van vaste medewerkers het lokale gezicht van het klimcentrum en eindverantwoordelijke van de locatie. Het betreft een fulltime functie (40 uur p/w) met als vaste standplaats Arnhem. Ben jij een enthousiast klim- en bergsporter met HBO werk- en denkniveau en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan de vacature op onze website.

Klim een heel jaar gratis!

Het is weer september, traditioneel het begin van het indoorseizoen. Speciaal hiervoor hebben we een aantal acties opgezet. Wanneer je als bestaande abonnementshouder een nieuwe abonnee of cursist aandraagt krijg je een maand gratis klimmen van ons cadeau. Breng je bijvoorbeeld 12 nieuwe cursisten aan dan klim je een heel jaar gratis! Als je een ITC cursus start of zelf een abonnement afsluit klim je ook een maand gratis. Meer informatie en voorwaarden aan de balie.

Voordeel abonnement

Ben je regelmatig in een van onze klimhallen te vinden en nog niet in het bezit van een klimabonnement? Sluit er dan snel een af in de klimhal en profiteer van diverse voordelen. Met een klimabonnement heb je onder andere een goedkoper entree, ontvang je een gratis jaarabonnement op klimmagazine “BLOK” en ontvang je diverse kortingen op cursussen en artikelen in onze Mountain Shop! Bezoek onze website voor een compleet overzicht van alle voordelen van een abonnement.

La Sportiva Boulder kick-off

Vrijdag 14 september is het weer zover! De 1e boulder kick off van het seizoen gaat weer plaatsvinden. De oude boulders gaan er uit, de grepen worden gereinigd en er wordt weer een flink aantal verse boulders ingeschroefd. Op deze avond is er natuurlijk muziek, gezelligheid, verloting en vreugde. Vind je het leuk om een keer een boulder te bouwen? Stuur een mailtje naar arnhem@mountain-network.eu en wellicht kun je een keer mee bouwen met ons boulder bouw-team.

Cursussen

De komende maanden starten er weer diverse cursussen. Voor de beginnende klimmer starten op woensdag 12 en dinsdag 18 september weer de Indoor Toprope cursus. Voor de gevorderde klimmers start er op donderdag 1 november weer een techniek I cursus. En heb je de ambitie om buiten op de rotsen te gaan klimmen? Neem dan deel aan de outdoor voorklimcursus op vrijdag 12 oktober bij Mountain Network Ardennen. Ga voor het complete overzicht naar onze website.

Landelijke Open dag

Zondag 16 september organiseert Mountain Network een landelijke open dag. Op deze dag staan de deuren van al onze locaties in Nederland open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Entree is gratis, je ontvangt korting in onze Mountain Shop en voor zowel de beginnende als de gevorderde klimmer organiseren wij klimclinics en workshops. Dus heb je nog geen plannen of wil je een vriend of vriendin ook besmetten met het klimvirus? Dit is je kans! Ga voor meer informatie over het programma in Arnhem naar onze website.

Start2Move – Opendag

Op zondag 16 september  is tevens de open dag van alle sport aanbieders op het sportplein Olympus. Dus niet alleen Mountain Network, maar ook zwembad De Grote Koppel, schermcentrum Scaramouche en beweegcentrum Form-upgrade open haar deuren voor iedereen. Je kan die dag verschillende clinics en workshops volgen. Voor meer informatie en het programma ga naar www.sportinarnhem.nl/start2move.

Mountain Club nieuws

Voor de jeugd is het nieuwe klimseizoen weer van gestart gegaan. De 1e wedstrijd staat voor zaterdag 6 oktober bij Mountain Network Heerenveen op het programma. Als team strijden de leden van iedere MN locatie om de Mountain Cup wisselbokaal. Naast de laagdrempelige wedstrijd gaat het Talententeam ook weer trainen. Zaterdag 15 september is er onder leiding van Ferdinand Schulte de tweede training van het jaar. Wil jij weten wat de MN jeugd meer doet? Volg ze via hun eigen Facebook pagina.

Zondagskinderen

Nu denkt u zondagskinderen?! Dat is de vaste groep gezellige klimmers die ook op zondag de weg naar de klimhal weten te vinden waardoor het iedere zondag een dag vol gezelligheid is in de klimhal! Elien zorgt van 10.00 tot 12.00 voor een heerlijk onbijtje/lunch voor de hongerige klimmer. Daarna kunt u zich samen met vrienden en familie vermaken in een over het algemeen rustige klimhal! Aanmelden is niet nodig dus graag tot zondag!

EOFT 2012 VERPLAATST

In onze vorige nieuwsbrief melde wij met trots dat de European Outdoor Film Tour onze klimhal zou aandoen. Helaas bleek het organisatorisch niet haalbaar om alles geregeld te krijgen en hebben we het moeten uit stellen naar volgend jaar. Onze excuses! 

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief