Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte- December 2012       

Beste ###USER_name###,                                       Klantnummer: ###USER_title###

Het einde van het jaar is in zicht en wij hopen dat je kan terugkijken op een mooi en sportief 2012. Hierbij sturen wij je de laatste nieuwsbrief van het jaar. Tussen Kerst en Oud en Nieuw hebben we aangepaste openingstijden, neem dus even een kijkje op onze website.

Wij wensen je fijne feestdagen en een gelukkig en sportief 2013!

Sportieve groet,

Team Mountain Network Arnhem

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Aylmer Graeler en per 1 januari ben ik de nieuwe locatiemanager van Mountain Network Arnhem. Na de Hogere Opleiding tot Buitensportinstructeur en Outdoormanagement te hebben afgerond en een aantal jaren mijn eigen buitensportbedrijf te hebben gerund, ga ik met heel veel plezier en enthousiasme starten bij MN Arnhem. Ik wens jullie fijne feestdagen en een goede jaarwisseling en kijk ernaar uit jullie allen te ontmoeten op de nieuwjaarsborrel op vrijdag 11 januari!

NIEUWJAARSBORREL & BOULDERSERIES

Op vrijdag 11 januari organiseren wij weer een Nieuwjaarsborrel. Volgens vaste traditie is er de mogelijkheid om te genieten van een warme kom erwtensoep met roggebrood en vervolgens gaan we uiteraard toosten op het nieuwejaar! Wij zorgen voor de champagne en lekkere hapjes. Zorg dat je erbij bent want hierna vindt ook de 3e boulder kick off van de MN Boulderseries 2012-2013 plaats. Naast de gezelligheid van de nieuwjaarsborrel ook een wand vol met nieuwe boulders in allerlei gradaties.

GLOW

Op vrijdag 8 februari organiseren wij GLOW! Op deze avond zal het licht weer uitgaan en zullen er een 10-tal nieuwe fluoriserende routes oplichten. Daarnaast zullen bestaande routes ook een tintje krijgen en zal de avond verder ondersteund worden door verschillende side-events. Zorg dat je erbij bent want dit wil je niet missen!

TARIEVEN 2013

Per 1 januari 2013 vinden er diverse wijzigingen plaats in de tarieven van Mountain Network. Op de Mountain Club (jeugdklimclub van Mountain Network) na stijgen de toegangstarieven met ca. 2,5%. Als NKBV-lid blijf je profiteren van diverse kortingen voor zowel entree als cursussen, maar deze kortingen worden wel verlaagd per 1 januari. Abonnementhouders blijven profiteren van alle bestaande voordelen waaronder 10% korting in de Mountain Shop, 10% kortingen op cursussen en speciale tarieven voor gezinnen. Op onze website kun je terecht voor het complete overzicht.

CURSUSSEN 2013

In 2013 starten er weer een aantal nieuwe cursussen. Op maandag 7 januari en dinsdag 15 januari start er weer een beginnerscursus. Na afronding van deze beginnerscursus krijg je van ons gratis één maand onbeperkt klimmen! Klim je nu al een tijdje en je wordt maar niet beter? Op donderdag 10 januari start er een cursus techniek 1! En voor de gene die willen leren voorklimmen kan dat op vrijdag 18 januari. Voor meer informatie en startdata klik hier.

ONTBIJTJE?

Start je dag vitaal en verantwoord! Op zondagochtend tussen 10:00u en 12:00u kan je nog steeds genieten van een heerlijk én gezellig klimmersontbijt. De prijs is vanaf heden verlaagd van €6,50 naar €4,50 per persoon. Het ontbijt vindt plaats in buffetvorm en reserveren is niet nodig. Tot zondag!

TOT 35% WINTERSALE

De komende weken zal er op alle Mountain Network locaties een wintersale zijn met directe kassakortingen tot maar liefst 35%. Zo ontvang je nu op alle kleding 25% korting, op alle hardware, bandslinges en klimschoenen 15% korting en op de approachschoenen zelfs 35% korting! Kom dus snel langs en profiteer!

Geen materiaal meer aan de gordel

De huisregels van Mountain Network zijn aangepast en de belangrijkste wijziging is dat vanaf heden niet meer toegestaan is dat je tijdens het klimmen materiaal aan je gordel hebt hangen. In het verleden is gebleken dat het klimmateriaal niet alleen in theorie naar beneden zou kunnen vallen. En aangezien we in de klimhal geen helm dragen willen we voorkomen dat er ongelukken gebeuren. We vragen je dus om hier in het vervolg rekening mee te houden.

MOUNTAIN CLUB NIEUWS

Voor de leden van de Mountain Club staat er een drukke periode te wachten. In januari trappen we direct af met een selectiedag voor het talententeam. Tijdens deze selectie zullen wij aanstormende klimtalenten gaan selecteren die gesponsord en begeleid gaan worden door Mammut en Mountain Network. Verder kan de jeugd tot de zomervakantie mee gaan doen aan de Regio Jeugd Kampioenschappen Sportklimmen. Ga naar onze website of de Facebook pagina voor meer informatie over de Mountain Club.

PRIJS KLIMWANDEN

Met trots kunnen wij melden dat Mountain Network samen met architectenbureau Oosterhuis_Lénard en ingenieursbureau Arcadis de Houtinnovatieprijs 2012 voor de parametrische klimwanden van Mountain Network Amsterdam en Mountain Network Dordrecht heeft gewonnen! Klik hier voor het persbericht.

BERGEXPEDITIES

Ook in 2013 organiseren wij weer expedities naar bergtoppen over de hele wereld. Eind januari start ons seizoen met twee expedities naar de Kilimanjaro waarna in februari een team de Aconcagua in Argentinië gaat beklimmen. Medio juni start ons Mont Blanc seizoen (er zijn nog enkele plaatsen!) en in juli staat de Peak Lenin in Kirgizië op het programma. In september vertrekken twee teams naar Rusland om de Mount Elbrus te beklimmen (16 januari informatiebijeenkomst). www.bergexpedities.nl

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief