Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte- Maart 2013       

UPGRADE BOULDERHOK

De reeds langs verwachte nieuwe bouldermat is er! Strak als een olympische ijsvloer, dempend als de meest luxueuze Scandinavische matras; zolang je je stijgijzers thuis laat ben je van harte welkom om de mat uit te testen! Ook is er een nieuwe lamp opgehangen om het boulderhok van extra licht te voorzien. De lamp is voorzien van bewegingsmelder dus als t donker wordt heb je te lang op de lekkere nieuwe mat gehangen en wordt ‘t tijd om weer aan de slag te gaan.

ZEKERSERVICE VOOR SOLISTEN

Vanaf maandag 4 maart zorgen wij op maandag-, woensdag- en vrijdagavond voor een zekeraar. Kom je zonder klimmaatje, dan kun je tussen 20 en 22 uur, gratis door ons gezekerd worden. Zijn er twee klimmers zonder zekermaatje, dan kunnen die elkaar zekeren zodat onze zekeraar beschikbaar is om een derde persoon te zekeren; de ideale manier om nieuwe klimmers te leren kennen!

GLOW

Vrijdag 8 februari vond de spectaculaire GLOW! klimavond plaats. De hal werd verlicht met blacklights wat zorgde voor een nieuwe dimensie van het klimmen. Met spetterende klimroutes, super enthousiaste en mooi verklede klimmers, geweldige muziek verzorgd door 2 DJ’s en aan het einde van de avond een spannende Klimquiz werd dit een fantastische avond om nooit meer te vergeten!

CURSUSSEN ROTSKLIMMEN

Over een maandje opent onze locatie in de Ardennen weer haar deuren. Kom gerust langs om een biertje in onze kroeg te drinken of je tent op te zetten op de camping. Het gehele seizoen organiseren wij cursussen zoals Introductie Rotsklimmen en cursus Outdoor Voorklimmen. We klimmen in het mooie gebied van Pont-à-Lesse wat op steenworpafstand van de camping ligt. Dit gebied bestaat uit 5 verschillende massieven beginnend bij 3c tot maximaal 7a/b.

NKBV REGIO GELDERLAND

De NKBV Regio Gelderland is de komende periode zeer actief in de klimhal met onder andere een aantal lezingen in het kader van het NKBV Alpien Café. Ook worden er cursussen, activiteiten voor de jeugd en voorbereidingen op buitenklim-activiteiten georganiseerd. Kijk op de website van de NKBV voor het complete aanbod.

MOUNTAIN CLUB NIEUWS

Zaterdag 9 maart vindt de selectiedag plaats voor het Mountain Network Talententeam. Dit talententeam wordt gevormd door de jeugd die bij ons op de verschillende locaties klimmen en wordt o.a. getraind door Mathieu Ceron en Nikki van Bergen! Benieuwd naar de talenten binnen dit team, check de Mountain Club facebookpagina.

MOUNTAIN SHOP

Na beëindiging van de 50%-kortingsactie op de oude collectie kleding komt eind maart de nieuwe collectie van Mammut binnen. We zien de komst van mooie nieuwe shirts, hoody’s en klimbroeken tegemoet. Op veler verzoek krijgen we ook de La Sportiva Solution in het assortiment; deze topschoen zal zeker aanspreken bij de veeleisende klimmer.

SUCCES OP DE ACONCAGUA

Vrijdag 15 februari hebben 4 van de 6 deelnemers de top van de Aconcagua (6962 m) bereikt. De omstandigheden waren niet optimaal gezien de harde wind en stuifsneeuw. Voor Mountain Network was het de eerste expeditie naar deze hoogste berg buiten Azië (één van de 7-summits). De beklimming van deze reus in Zuid-Amerika verliep via de False Polish Glacier en via de normaal route werd vervolgens afgedaald. Wil je meer informatie over onze expedities, kijk dan op www.bergexpedities.nl.

NKBV BERGSPORTDAG

Zondag 10 maart vindt de jaarlijkse NKBV bergsportdag in Nieuwegein plaats. Op deze dag presenteren diverse organisaties binnen de klim- en bergsport zich en kan je bij de NKBV informatie inwinnen over het verenigingsaanbod. Het workshop-, lezingen- en activiteiten programma biedt verder voor iedereen wat wils! Mountain Network is ook weer van de partij met een algemene stand en een stand over onze expedities. In onze klimhal worden gratis klim- en klettersteigclinics gegeven.

ONTBIJTJE OP ZONDAG

Start je dag vitaal en verantwoord! Op zondagochtend tussen 10:00u en 12:00u kan je voor slechts €4,50 per persoon genieten van een heerlijk klimmers ontbijt. Het ontbijt vindt plaats in buffetvorm en reserveren is niet nodig. Tot zondag!

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief