Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - November 2013       

IJsklimmen bij MN Arnhem?

Als jullie niet naar de bevroren waterval gaan, zorgen wij er wel voor dat de bevroren waterval naar jullie komt! Deze winter proberen wij een ijsklimwand op te bouwen tegen onze Adventure Towers aan. We zijn op dit moment hard bezig om een actief gekoelde ijsklimwand te realiseren zodat we bij vorst danwel dooi altijd deze keizer onder de klimdisciplines kunnen beoefenen. Haal dus je stijgijzers uit het vet en slijp je ijsbijlen want It Giet Oan in Arnhem! Wordt vervolgd….

Geniet van de Herfst!

Herfst! Regen, wind en kou. Eindelijk een excuus om binnen te mogen klimmen na die vervelend lange warme zomer. Na te hebben genoten van een hartverwarmende en gezonde dagmaaltijd is het heerlijk klimmen op versgebakken routes en met liefde bereide boulders. Sluit de klimavond in stijl af met een ontspansessie in het stoombad en geniet na bij het haardvuur met een herfstbockje, een goed glas wijn of warme chocomelk.

cursusnieuws

In december en januari organiseren we weer een verscheidenheid aan cursussen. Voor beginnende volwassen klimmers starten er op 8 december, 6 januari en 15 januari Indoor Toprope cursussen waarin je zelfstandig leert klimmen en zekeren; voor de jeugd start deze cursus op vrijdag 6 december. Klimmers die reeds een Indoor Toprope cursus hebben afgerond kunnen zich aanmelden voor onze overige cursussen: 9 januari gaan we van start met een nieuwe cursus Techniek 1, waarin tijdens 8 lessen alle basisklimtechnieken worden aangeleerd en 17 januari begint de nieuwe Indoor Voorklim cursus.

Aangepaste openingstijden

Tijdens de feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden. Zo zijn wij op Sinterklaasavond (5 december) en tweede kerstdag gewoon geopend maar is de locatie gesloten op 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag. Op kerstavond (24 december) en oudjaarsdag zijn wij geopend tot 18:00 uur. Meer informatie op onze website. Mocht je overigens een keer buiten openingstijden willen klimmen, dan kan je dat gerust aan ons vragen. We zijn dikwijls in de klimhal te vinden en openen dan graag voor jou de deur.

TARIEVEN 2014

Per 1 januari 2014 wijzigen de tarieven van Mountain Network. Als NKBV-lid blijf je profiteren van diverse kortingen voor zowel entree als cursussen. Abonnementhouders blijven profiteren van alle bestaande voordelen waaronder 10% korting in de Mountain Shop, 10% kortingen op cursussen en speciale tarieven voor gezinnen. Op onze website kun je terecht voor het complete overzicht.

Nieuwjaarsborrel en GLOW!

Vrijdag 10 januari luiden we 2014 in met een dubbeldik feest! Die avond combineren we het reeds legendarische GLOW! met onze nieuwjaarsborrel zodat eenieder kan klimmen in het donker op fluorescerende routes en daarna beneden kan toasten op een fantastisch nieuw klim-, boulder en buitensportjaar. Dus trek je meest bijzondere glow-in-the-dark outfit aan en zorg dat je hier om 19 uur bent om te genieten van bubbels, muziek en bizarre routes!

NKBV Regio Nieuws

Komend jaar organiseert de NKBV Regio Gelderland weer tal van activiteiten bij Mountain Network Arnhem. Zo zijn er lezingen in het kader van het Alpien Cafe, wordt er met de Jonge Jeugd geklommen en worden er cursussen Reddingstechnieken en Indoor Voorklimmen gegeven. Alle leden zijn van harte welkom op de Algemene Leden Vergadering op 21 februari. Kijk voor het totale overzicht van de NKBV Regio-activiteiten op www.gelderland.nkbv.nl.

The Show Off

Zaterdag 14 december gaat het dak eraf in Amsterdam! Een wedstrijd op uitnodiging met Nederlandse en internationale topklimmers, in samenwerking met Mammut. Licht, geluid, alles erop en eraan. Je kunt onder andere Jan Hojer op de startlijst verwachten. De internationals geven clinics die via Facebook te winnen zijn. In een ‘speed lead’ ronde en een spectaculaire ’show off’ ronde gaan ze de strijd aan met Nederlandse toppers als Nikki van Bergen en Timo Tak die weer van de partij is om zijn titel te verdedigen. Meer info: www.mountain-network.eu/showoff

Veteranenwedstrijd

Zondag 24 november zal in Mountain Network Nieuwegein de jaarlijkse Veteranen Wedstrijd plaatsvinden. Vrouwen kunnen deelnemen vanaf 30 jaar, mannen vanaf 35 jaar. Zowel bij de dames als bij de heren zijn er twee categorieën te onderscheiden. Dames 30+ en 40+. Mannen 35+ en 45+. Het draait vooral om de gezelligheid en de wedstrijd is voor klimmers van alle niveaus. Iedereen die zich veteraan voelt is van harte welkom om zich aan te melden via onze website.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief