Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - Januari 2014       


nieuwsjaarsborrel en disco glow

Op vrijdagavond 10 januari luiden we klimjaar 2014 in met een nieuwjaarsborrel en het spectaculaire glow in the dark-feest GLOW! Om zeven uur wordt er een authentieke zelfgemaakte snert geserveerd met roggebrood en roomboter, waarna we de bubbels door de keel laten stromen (alcoholvrij voor de klimmers en minderjarigen). Om acht uur gaan in de klimhal de lichten uit en de discomuziek aan! Verkleed komen in disco-thema wordt zeer gewaardeerd en het meest fluorescerende klimduo dingt mee voor de mysterieuze hoofdprijs…

nu op zaterdagavond open

Vanaf 11 januari zullen we iedere zaterdag- en zondagavond geopend zijn tot 22 uur. Klimmers die de drukte van de doordeweekse avonden willen ontvluchten kunnen nu ook op deze avonden terecht voor meer touwkeuze, een ontspannende stoombadsessie en een gezellig drankje aan de bar! Kijk hier voor de verdere openingstijden.

mogen wij op jouw stem rekenen?

Hij is er weer, de jaarlijkse bergsportawards Voor de vierde keer op een rij wordt deze award door de NKBV georganiseerd en uitgereikt in zes categorieën. Help ons mee deze eervolle titel in de wacht te slepen en stem op jouw favoriete klimhal! Daarnaast zijn onze gesponsorde atleten Mark Brand en Nikki van Bergen ook genomineerd. Nikki en Mark beide in de categorie ‘Sportklimmer van het jaar’ en Mark ook nog eens in de categorie ‘Jeugdklimmer van het jaar’. Alvast bedankt voor je stem! http://bergsportawards.nkbv.nl.

shopnieuws

In onze Mountain Shop vind je nu een aanbiedingenhoek met daarin de laatste maten en oudere modellen met korting tot 25%. Om de donkere dagen door te komen hebben we vijf hoofdlampjes van Black Diamond in onze shopcollectie opgenomen die in prijs variëren van €20,- tot €90,-; kom ze testen! Abonnementshouders en NKBV-leden krijgen bij ons 10% kaartkorting op alle shopartikelen.

cursusnieuws

Begin 2014 goed door je klim-kunde een boost te geven! Op 15 januari begint de IT-Cursus waarin beginners in 4 lessen zelfstandig leren klimmen. Op 17 januari start de cursus Indoor Voorklimmen; een goed begin voor diegenen die zelfstandig buiten op pad willen. Maandag 20 januari start onze Techniek II cursus waarin bepaald wordt welke combinatie van kracht-, uithoudingsvermogen- en klimtechniektraining je nodig hebt en waarbij je met behulp van een persoonlijk trainingsplan je klimdoel(en) verwezenlijkt. Kijk op onze cursuspagina voor meer data.

talententeam herkenbaar

Afgelopen voorjaar zijn we van start gegaan met het Mountain Network talententeam. Doel is om getalenteerde jeugdklimmers uit onze eigen klimhallen te begeleiden naar een hoger klimniveau en ervaring op te laten doen met wedstrijdklimmen. De talenten worden getraind door ervaren topklimmers als Mathieu Ceron, Nikki van Bergen en Roelien de Vrie. De talenten worden gesponsord door MAMMUT met kleding en klimmateriaal. Medio december is de teamkleding uitgereikt en alle talenten zijn nu duidelijk herkenbaar.

terugblik the show off

Zaterdag 14 december organiseerde Mountain Network Amsterdam in samenwerking met Mammut voor de tweede keer The Show Off. Deze keer met internationale topklimmers Juliane Wurm en Jan Hojer. De sfeer zat er goed in bij het publiek, wat in grote getale was toegestroomd. In een duel speed ronde en een ronde waarbij de klimmers punten scoorden door zich zo spectaculair mogelijk door een route te bewegen, bleken de Duitsers onverslaanbaar. Bekijk hier een fotoserie.

wedstrijdkalender

Alvast iets om je op te verheugen: op zondag 21 september organiseert Mountain Network Arnhem Lead2. Deze dag komen alle topklimmers van Nederland naar onze hal om op spectaculaire routes hun kunsten te tonen. Check de wedstrijdkalender van de NKBV voor alle wedstrijddata van 2014.

mountain network bergexpedities

Wij kunnen terugkijken op een succesvol expeditiejaar waar wij deelnemers hebben begeleid naar de top van de Mont Blanc, Kilimanjaro, Toubkal, Elbrus én de Aconcagua (bekijk onze facebookpagina). Maar liefst 20 teams gingen de uitdaging aan! Ons programma voor 2014 is ook weer goed gevuld met mooie beklimmingen De eerste expeditie die van start gaat is de Aconcagua Expeditie in februari. Interesse om ook eens deel te nemen aan een van onze beklimmingen? Bekijk op www.bergexpedities.nl ons aanbod en vraag een informatiepakket aan.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief