Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - Mei 2014       

Beste ###USER_name###,                                       Klantnummer: ###USER_title###

Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2014. Het voorjaar is begonnen en de zomer komt er weer aan. Tijd om leuke plannen te maken. Op onze Facebook pagina vind je nog meer informatie over de komende evenementen, nieuwe routes, filmpjes en actueel lokaal én internationaal nieuws.

Sportieve groet,

Team Mountain Network Arnhem

buiten spelen

Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei gaat Mountain Network Arnhem naar de Ardennen. Vanuit de kasteelboerderij en camping kan iedereen van de rotsen genieten op zijn eigen niveau. Zelfstandig klimmers kunnen toprope rotsklimmen voor €95,-. Ook kun je meedoen aan een cursus Introductie Rotsklimmen voor € 170,- of Outdoor Voorklimmen voor € 205,- . Bij de prijs inbegrepen zijn overnachtingen van vrijdag tot zondag, materiaal, verzekering, maaltijden en begeleiding. Meer informatie aan de balie of check het evenement op Facebook en schrijf je in!

cursusnieuws

Komende tijd starten er weer een aantal nieuwe cursussen. Beginners die zelfstandig willen leren klimmen en zekeren zijn welkom bij de Indoor Toprope cursussen die starten op 3 juni en 14 juni. Klimmers die hun klimniveau willen verhogen kunnen zich inschrijven voor de cursus Techniek I op 26 mei en voor het verbeteren van je klimtechniek, -conditie en -kracht kun je terecht bij Techniek II. Deze start pas weer na de vakantie op 29 augustus. Voorklimmen leer je bij ons vanaf 6 juni.

last van klimblessures?

Sinds enkele maanden is fysiotherapeut Kenny Odijk van Medicort iedere woensdag in de klimhal om te helpen bij het voorkomen of verhelpen van lichamelijke klachten, al dan niet klim-gerelateerd. Of je nu een herstelplan wilt hebben na het scheuren van een ringbandje, je indraai-moves belemmerd worden door een onverklaarbaar pijntje of je advies zoekt bij specifieke krachttraining; Kenny weet raad! Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek via 06-24615251 (iedere woensdag na 20 uur).

veiligheid

Het is oersterk en lijkt een eeuwigheid mee te gaan, maar ook klimmateriaal dient zo nu en dan te worden vervangen. De slijtage is natuurlijk afhankelijk van het gebruik, maar sommige materialen die beperkt zijn gebruikt dienen op een gegeven moment ook te worden vervangen, zoals gordels. In de klimhal zien we wel eens klimmers met zeer gedateerde spullen en dat kan onveilige situaties opleveren. Lever je oude materiaal in en krijg tot 20 juni 15% korting op kaart bij de aanschaf van vervangend materiaal.

ONTVANG GRATIS CONSUMPTIES

Profiteer nu tijdelijk van onze speciale stortings-actie! Stort minimaal €50,- en ontvang gratis consumpties naar keuze. Per €50,- die je stort ontvang je 4x een koffie/thee OF 3x een frisdrank OF 2x een alcoholisch drankje. Uitzondering op de alcoholische dranken zijn de 0.5l variant.

trainingstijden mountain club

Mountain Network Arnhem heeft per 12 mei de trainingstijden en groepsindeling van de Mountain Club groepen aangepast. Met het invoeren van de nieuwe trainingstijden en -groepen streven we naar optimale begeleiding voor de verschillende groepen en het beperken van drukke momenten in de klimhal, zoals op de woensdagmiddag. We hebben geprobeerd met zo veel mogelijk factoren rekening te houden maar mocht je vragen hebben over de indeling of mochten de nieuwe trainingstijden niet inpasbaar zijn, neem dan contact op met Tim.

mountainshop

Onze Mountain Shop is sinds kort weer gevuld met een nieuwe collectie hardware, schoenen en kleding waar elke klimmer blij van wordt! Of je nu binnen wilt boulderen of buiten wilt adventure-klimmen, we hebben voor ieder het juiste materiaal en passend advies om te zorgen dat je vindt wat je nodig hebt voor de activiteit die jij wilt doen. Vanaf heden vind je bij ons ook kleding van NIHIL en een koopjeshoek met oude modellen en laatste maten tegen aantrekkelijke korting.

OP NAAR DE TOP

Wil jij aan het eind van het seizoen met je (sport)vereniging een keer iets anders doen? Of aan het begin van het nieuwe seizoen op een andere manier met elkaar kennismaken. Kom dan een keer klimmen. Een klimclinic van 1,5 uur kost voor kinderen (t/m 16 jaar) nu €5,00 en €10,00 voor volwassenen. Deze actie is geldig van juni t/m september. Als tegenprestatie vragen wij jullie een stukje tekst te plaatsen op de website of facebook pagina van de vereniging. Voor meer informatie of het maken van een reservering klik hier.

bergen magazine aanbieding!

Abonnementhouders van Mountain Network kunnen nu 1 jaar lang het outdoortijdschrift Bergen Magazine lezen voor slechts €10,-, i.p.v. €27,50 (niet abonnementhouders betalen €14,95)! Bergen Magazine is het tijdschrift voor de actieve bergliefhebber en verschijnt 5x per jaar. Als je vóór 2 juni reageert, ontvang je op vrijdag 13 juni het zomernummer van Bergen Magazine, met de mooiste huttentochten, tips voor goede bergfotografie en het beklimmen van de Galenstock in de Zwitserse Urneralpen. Klik hier voor de aanbieding.

met korting naar de alpen

Het belooft een bijzonder mooie zomer te worden. Al meer dan 100 enthousiaste bergliefhebbers gaan dit jaar de uitdaging met ons aan in de Alpen. Ze beklimmen de Mont Blanc, Matterhorn, Dufour Spitze of de Gran Paradiso. Of doen een cursus Alpinisme zodat ze in de toekomst als zelfstandig Alpinist de bergen in kunnen. We hebben nog enkele plaatsen vrij. Twijfel jij nog wat je gaat doen deze zomer? Hak dan nu de knoop door, want als lezer van onze nieuwsbrief bieden we je een speciale laatboekkorting. Lees verder…

steun climb4school

In September beklimmen we de Mont Blanc voor Climb4School. Initiatiefnemer Allsafe bestaat 15 jaar en heeft deze gelegenheid aangegrepen om iets moois te doen voor de wereld. Door de Mont Blanc te beklimmen, willen we 150 kinderen in Kenia aan een middelbare school opleiding helpen. Mountain Network organiseert de expeditie en is sponsor. Onze expeditieleider Pieter Grosfeld gaat ook naar de top. Draag een steentje bij en sponsor de meters die Pieter klimt op de Mont Blanc Lees verder…

afstudeeronderzoek

Rianda de Voogd, onze sport medewerkster uit Dordrecht, is bezig met het afstuderen aan de opleiding ‘Sport and Movement Leisure Adventure’. Graag vragen wij 10 minuten van jouw tijd om de volgende enquête in te vullen. Ben jij 14 jaar of ouder en mag jij zelfstandig zekeren dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening met betrekking tot alles binnen de klimhallen van Mountain Network. Alvast bedankt voor het invullen! Klik hier om de enquete in te vullen

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief