Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - Augustus 2014       

Open Dag Sportplein Olympus

Zondag 7 september organiseren we, samen met de buren van Sportplein Olympus, een open dag om het begin van het sportseizoen feestelijk te vieren. Vanaf 11 uur kun je bij ons en onze buren terecht voor gratis clinics, demonstraties en het uitproberen van skiën, kickboksen, duiken en natuurlijk klimmen, tokkelen en het touwparcours. Informatie over de sportaanbieders en de programma’s van de dag zijn hier te vinden.

Shopaanbieding

Niets lekkerder dan op een zwoele zomeravond in het park met je slackline stoeien. Dat willen wij mogelijk maken. Koop in augustus een slackline set met 10% korting en krijg er een gebruikt klimtouw bij (handig om te helpen bij het opspannen en als steuntje in het begin).

Cursus nieuws

Aan het eind van de zomer wordt het tijd om weer hard aan de slag te gaan! De jeugd tot 17 jaar kan leren klimmen en zekeren tijdens de beginnerscursus vanaf zaterdag 30 augustus. Beginnerscursussen Indoor Toprope voor volwassenen starten 30 augustus en 9 september. Je klimnivo verbeteren kan tijdens de Techniek I cursus van 28 augustus (basistechnieken) en de Techniek II cursus van 29 augustus (gevorderde technieken en trainingskunde). Sommige cursussen zitten bijna vol, dus wees er snel bij.

Get steamy!

Alsof de zomer niet warm genoeg is.... Het door velen geliefde stoombad kan weer gebruikt worden. Na vervanging van de stoomgenerator zijn nu ook de verlichting en de deurrubbers weer functioneel zodat er maandag t/m vrijdag van 19 uur tot 23 uur weer volop gezweet en ontspannen kan worden.

Reel Rock 9

Zaterdag 8 november toveren we de klimhal om tot bioscoop en vertonen we de gaafste klimfilm van het jaar: Reel Rock 9. Kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa of online te bestellen en kosten van €8,- voor abonnementshouders tot €14,- aan de kassa. Er zijn maar 80 plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Zin in voorpret? Check hier de trailer.

vacature commercieel medewerker

Het hoofdkantoor van Mountain Network in Arnhem is opzoek naar een Commercieel/administratief Mederwerker. Het betreft een tijdelijke functie voor 6 maanden en 24 uur per week. Voor meer informatie over deze vacature klik hier.

jeugdlead 2014

De laatste jaren zijn steeds jongere klimmers fanatiek bezig met hun sport. Een landelijke competitie voor de C, D en E categorie (geboortejaar 2001 t/m 2006) ontbrak echter nog. Met deze nieuwe competitie gaat hier invulling aan gegeven worden. Er vinden eerst twee wedstrijden plaats in Nieuwegein en Arnhem, gevolgd door een spannende finale in Amsterdam. Voor meer informatie of het opgeven voor deze wedstrijd klik hier.

ijsklimcursussen januari 2015

Eind januari volg je met Mountain Network ijsklimcursussen in de Alpen. Je leert alles over klimtechniek, veiligheid en touwhandelingen. We hebben 3 cursussen: Introductie ijsklimmen, IJsklimmen 1 en IJsklimmen 2. Volg je het hele programma, dan ben je een ijsklimmer die er zijn hand niet voor omdraait om zelfstandig meerdere touwlengtes in stijl ijs voor te klimmen. schrijf je nu in >>

informatieavonden expedities

Terwijl we in de Alpen nog volop aan het klimmen zijn, bereiden we ons ook al voor op het komende jaar. Wil jij in 2015 de Mont Blanc, Kilimanjaro, Elbrus, Toubkal, Mount Ararat, Aconcagua of de Peak Lenin beklimmen? Kom dan in het najaar naar één van onze informatie-bijeenkomsten. Daar vertellen we je met liefde over het avontuur dat je te wachten staat. Geef je op voor een informatieavond >>

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief