Nieuwsbrief Op de hoogte - December 2014       

afscheid aylmer

Vanaf 1 januari zal ik niet meer werkzaam zijn als manager van deze mooie klimhal. Ik wil alle klimmers, boulderaars, fitness’ers, barmeubels en andere semi-sportieve wezens bedanken voor de geweldige tijd die ik met jullie door heb mogen brengen. Hopelijk tref ik jullie in de toekomst in de hal of buiten in de rotsen, houd het veilig en houd het gezellig. Het was me een wanstaltig genoegen! Groet, Aylmer

NIEUWE LOCATIEMANAGER ARNHEM

Mijn naam is Willem Delleman. Toen ik 10 jaar geleden in Orpierre voor het eerst in aanraking kwam met het sportklimmen had ik mijn passie gevonden. Klimmen is voor mij niet alleen sporten maar ook ontmoeten van vrienden en gezelligheid. Na 15 jaar horeca ben ik de hulpverlening ingegaan, geweldig werk, het coachen van jonge mensen geeft erg veel voldoening. Als locatiemanager bij Mountain Network kan ik al mijn kundigheid en ervaring combineren en ik heb er enorm veel zin in om het jou naar de zin te maken.

openingstijden

Gedurende de feestdagen zullen we beperkt geopend zijn. Rond 5 december hanteren we de gebruikelijke openingstijden. Kerstavond 24 december zijn we tot 18 uur geopend, 25 december zijn we de gehele dag gesloten, 2e kerstdag en oudjaarsdag zijn we tot 18 uur geopend en nieuwjaarsdag zijn we de gehele dag gesloten. Vanaf 1 januari zullen we op de zaterdagen om 18 uur sluiten; de reeds op de zaterdagavond lopende cursussen zullen op gebruikelijk tijdstip afgerond worden. Klik hier voor de openingstijden.

nieuwjaarsborrel

Vrijdag 9 januari luiden we het nieuwe klimjaar in met een gezellige nieuwjaarsborrel! Vanaf 18 uur kun je bij ons terecht voor een hartverwarmende kom snert, om 19:30 uur proosten we op een sportief en veilig klimjaar en om 20 uur openen we de deuren van de hal voor een mysterieus klimfeest! Het is voor iedereen de mogelijkheid om Willem Delleman te verwelkomen als nieuwe locatiemanager en om Aylmer eens aan de andere kant van de bar te treffen, zonder oranje shirt.

cursusnieuws

De komende tijd start er weer een flink aantal cursussen. Wil je zelfstandig leren klimmen en zekeren, dan kun je terecht bij een van de beginnerscursussen die starten op zaterdag 6 december of dinsdag 6 januari (volwassenen) of woensdag 7 januari (jeugd t/m 17 jaar). Er start komende zaterdag 6 december ook een Techniek I cursus voor diegenen die de basistechnieken van het klimmen willen leren. Kijk hier voor alle cursusdata en om direct in te schrijven.

tarieven 2015

Per 1 januari 2015 wijzigen de tarieven van Mountain Network. Abonnementhouders blijven profiteren van alle bestaande voordelen waaronder 10% korting in de shops, 10% kortingen op cursussen en speciale tarieven voor gezinnen. NKBV-leden blijven kortingen voor de entree ontvangen, de korting op cursussen komt te vervallen. Op onze website vind je het complete overzicht.

klimtrips in zuid-europa?

Zin in een zonnige klimtrip in Zuid-Europa? Wij kunnen je meenemen naar de mooiste klimgebieden! Met deze enquête kun je aangeven hoe je ideale klim trip eruit komt te zien. Klik hier om de 15 vragen te beantwoorden, het kost je max. 5 minuten. Alvast bedankt!

vacature ardennen koppel

Ben je avontuurlijk aangelegd, word je blij van de buitensport en functioneer je het best in een dynamische werkomgeving? Dan zijn we misschien op zoek naar jou! Voor onze locatie in de Ardennen zijn twee vacatures vrij gekomen die aan elkaar gekoppeld zijn. Wij zoeken een duo voor de functie locatiemanager en horecamedewerker (pdf). Als je samen met je partner op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en jullie herkennen je in de functieomschrijvingen, nodigen wij jullie uit om te solliciteren.

mammut climbers

Afgelopen zondag vond in Mountain Network Nieuwegein het event MAMMUT CLIMBERS plaats. Spaanse topklimmer en Mammut atleet Edu Marin was naar Nederland gekomen om een videopresentatie te geven over zijn multipitch project in de Dolomieten en samen met de deelnemers te strijden om de titel NK Plaatboulder (Mark Brand en Kyra de Bree namen de bekers mee naar huis). De dag ervoor had Edu in MN Amsterdam ook nog een workshop gegeven aan de winnaars van de Jeugdlead 2014 competitie. We kunnen terugkijken op een geslaagd weekend!

BERGEN MAGAZINE AANBIEDING

Abonnementhouders van Mountain Network kunnen nu 1 jaar het outdoortijdschrift Bergen Magazine lezen voor slechts €10,-, i.p.v. €27,50 (niet abonnementhouders betalen €14,95)! Bergen Magazine is het tijdschrift voor de actieve bergliefhebber en verschijnt 5x per jaar. Het magazine richt zich op bergtochten van alle moeilijkheidsniveaus (van korte dagtochtjes tot huttentochten). Natuurlijk worden nieuwe buitensportmaterialen uitgebreid gesignaleerd en getest door de redactie. Het fotowerk is spectaculair. Klik hier voor de aanbieding.

alpen programma 2015

Familievakanties, aansprekende bergbeklimmingen, bergsportcursussen... Nog even de adem inhouden, dan staat ons Alpenprogramma voor 2015 online. Voor het einde van het jaar vind je op onze website alle programma's voor komende zomer! Laat je email achter, dan geven wij je een seintje.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl