Nieuwsbrief Op de hoogte - september 2015       

opendag zondag 13 september

Op zondag 13 september organiseert Mountain Network weer de landelijke open dag! Je kunt in al onze klimcentra deelnemen aan verschillende clinics. Laat een familielid, vriend of collega kennismaken met de klimsport of neem als ervaren klimmer deel aan een van de workshops. De entree is deze dag gratis! Bekijk onze website voor het programma en schrijf je nu in!

cursusnieuws

Op vrijdag 10 september start de cursus Techniek 2. Ook op vrijdag 18 september start een extra cursus Techniek 1. Wil je echt vooruit komen in je klimtechniek dan zijn deze cursussen iets voor jou. De cursus bestaat uit 8 lessen. Wie meer wil leren over zekertechniek. Geef je voor vrijdag 13 november op voor de cursus Indoor voorklimmen. Een volgende stap in het zelfstandig voorklimmen. De cursus bestaat uit 4 lessen en sluit af met een NKBV Indoor Voorklimcertificaat.

Bokbier mosselavond

Mossels, mossels, mossels! Heerlijk, lekker genieten! Pak de agenda er maar bij, want vrijdag 9 oktober is er mosseldag bij Mountain Network Arnhem. Vanaf 17.30 uur geniet je van Hertog Jan Bockbier en mosselen bereid in dit heerlijke gerstenat. Voor 12,50 p.p. krijg je van ons het eerste bokbiertje, genoeg mosselen om een kotter te beginnen, passende sauzen, heerlijke salades en stokbrood. De mosselen zijn heerlijk, want Elien bereid ze. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus graag zien we je aanmelding via de inschrijflijst of Facebook.

SUCCES TIJDENS JEUGD LEAD 2

Zondag 30 augustus vond de eerste jeugd lead wedstrijd plaats. Officieel zou voor de zomervakantie de eerste wedstrijd plaats vinden maar die was geannuleerd ivm de hittegolf. Maar liefst 6 jeugdklimmers van Mountain Network behaalde een podiumplek. Bij de categorie D was zelfs het hele podium gevuld door MN jeugdklimmers. Kijk hier voor de volledige uitslag van de wedstrijd.

ReelRocktour

Op woensdag 28 oktober is de Reel Rock filmtour in Arnhem. Een unieke gelegenheid om werelds topklimmers in actie te zie. Kaarten zijn nu te koop aan de balie en via online service. Meld je aan via facebook en maak kans op 1 van de 10 gratis kaarten. Verloting sluit op 14 oktober. Dit jaar neemt de Reel Rock 10 jullie mee op woeste expedities: we voeren jullie over de ruige toppen van Patagonië, begeleiden jullie in de meest afgelegen bossen van Arkansas en we laten ons door High Balls en Big Walls uitdagen. www.mountain-network.nl/reelrock.

Gratis deelname ticket Kili Challenge

Begin volgend jaar organiseert Mountain Network voor War Child de Kili-Challenge 2016. Je beklimt niet alleen de Kilimanjaro maar ook haal je tijdens je deelname geld op om kinderen in oorlogsgebieden te helpen. Bever is hoofdsponsor van de Kili Challenge en heeft een geweldige actie. Doe mee aan de Facebookactie van Bever en win één gratis deelnameticket (incl. vliegreis)! Wil je meer informatie over de Kili Challenge? Tijdens de open dag op 13 september zijn op alle MN locaties ex-deelnemers van de vorige expeditie aanwezig!

NIEUW! OUTDOOR KLIMTRIPS

De locatie in de Ardennen is bij de meeste MN-klimmers wel bekend. Onze locatie in België is de ideale uitvalsbasis voor veel klimweekenden maar… we gaan vanaf nu ook klimweekenden en -weken organiseren buiten België. Zo gaan we in de herfstvakantie naar Orpierre, Frankrijk! Binnenkort tref je meer op onze website onder het kopje nieuws.

Denali expeditie 2016

Het is één van de grote bergsportuitdagingen in de wereld: moeilijk, zwaar, koud, hoog en adembenemend mooi. Wie gaat volgend jaar met ons mee op expeditie naar de Denali (Mount McKinley), de hoogste berg van Noord Amerika? Meld je aan voor de informatieavond op 15 september.

Mont Blanc 2016

Wil jij komend jaar de Mont Blanc beklimmen? En wil je dat doen met dé expert van Nederland? Kom dan naar één van de informatieavonden in oktober of november. Daar vertellen we je alles over onze verschillende programma's naar het hoogste punt van de Alpen, zowel voor beginners als (ver) gevorderden.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl