Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - novmeber 2015       

nieuwe CURSUSSEN

In 2016 starten er weer een aantal nieuwe cursussen. De laatste beginnerscursus van dit jaar start op 22 december. Na afronding van een beginnerscursus krijg je van ons gratis één maand onbeperkt klimmen! Tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten en boulderhok. Klim je al een tijdje en je hebt de wens om naar buiten te gaan? Op vrijdag 13 november start er een cursus Indoor voorklimmen! Voor meer informatie en startdata klik hier.

najaarscollectie nihil en wintersale

Deze week arriveert de najaarscollectie van NIHIL op alle locaties van Mountain Network. Ben jij toe aan een nieuwe klimbroek, een shirt of trui. Breng dan een bezoek aan onze Mountain Shop. Daarnaast begint de wintersale. Met directe kassakortingen tot maar liefst 40%. Zo ontvang je nu op kleding kortingen oplopend tot 40%. Op alle hardware, bandslinges en klimschoenen van Evolv 40% korting! Kom dus snel langs en profiteer!

18 MC-LEDEN naar NJK LEAD

Maar liefst 18 Mountain Club leden doen op zondag 8 november mee aan het Nederlands Jeugd Kampioenschap Lead. Een super mooie prestatie voor de vele trainingsuren die de jeugdleden in de sport hebben geïnvesteerd. Naar aanloop naar het NJK wordt de jeugd door de trainers extra geholpen in de voorbereiding. Extra trainingen door 3-voudig Nederlands Jeugd Kampioen Mark Brand en begeleiding tijdens het NJK door o.a. Nikki van Bergen (6-voudig Nederlands Kampioen) zal de jeugd optimaal helpen.

NIEUWJAARSBORREL & GLOW

Op vrijdag 8 januari organiseren wij weer een Nieuwjaarsborrel. De avond start, volgens vaste traditie met een kom warme erwtensoep met roggebrood. Daarna is er GLOW! Het licht zal weer uitgaan en zullen er een 10-tal nieuwe fluorescerende routes oplichten. Daarnaast krijgen bestaande routes ook een tintje en zal de avond verder ondersteund worden door verschillende side-events. Zorg dat je erbij bent want dit wil je niet missen! We sluiten de avond met een toost op het nieuwe jaar.

Veteranenwedstrijd

Op zondag 22 november wordt wederom de veteranenwedstrijd georganiseerd. Heren vanaf 35 jaar en dames vanaf 30 jaar zijn van harte uitgenodigd. Voor elke deelnemer aan deze wedstrijd heeft sponsor La Sportiva een fraai shirt ter beschikking gesteld. Daarnaast zorgt La Sportiva ook voor fraaie prijzen. Aanmelden kan via onze website.

Stick To Plastic

Afgelopen oktober was het eerste deep water solo evenement van Nederland een primeur met een vervolg. De try-out was een groot succes. Op siked.nl, Facebook en onze eigen website staan foto’s en kun je meer lezen over het evenement. De reactie van de deelnemers was uiterst positief, dus er komt een vervolg: Zet 22 oktober 2016 maar vast in je agenda!

NIEUWE KLETTERSTEIGCURSUS ARDENNEN

Naast de klettersteigworkshop bieden we vanaf maart 2016 ook een klettersteigcursus aan die jou, wellicht samen met je gezin, voorbereidt op eenvoudige tochten in de Alpen. Hoe pas je een interventie toe, help je elkaar langs lastige passages en welke materialen en overige bagage neem je mee tijdens een tocht. We zullen meermaals de klettersteig doorlopen en vooral veel oefenen. Doe mee en wellicht beklim jij volgende zomer in de Alpen zelfstandig een klettersteigroute!

SNEEUWSCHOENWANDELEN

Ben je een bergsportliefhebber die ervan houdt om dagen lang door ongerept winterlandschap te banjeren? Je eigen hout te moeten klieven om je hutje warm te stoken? Ga dan in Maart 2016 met Mountain Network mee op pad in de Beaufortain!

Mont Blanc 2016

Ook afgelopen jaar zijn we weer met veel deelnemers afgereisd naar onze locatie in Chamonix om de Mont Blanc te beklimmen. En niet zonder succes. Kijk hier voor een terugblik. De data voor 2016 zijn inmiddels ook bekend en de reizen beginnen al aardig gevuld te raken. Wil je de Mont Blanc beklimmen in 2016? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief