Kun je deze nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier

Nieuwsbrief Op de hoogte - december 2015       

Beste ###USER_name###,                                       Klantnummer: ###USER_title###

Nu de dagen korter worden wordt het alsmaar drukker in de klimhal en dat was de afgelopen maand goed te merken. In december is de agenda wat minder vol en kan er volop worden geklommen! Op 8 januari staat alweer ons eerste feestje in de agenda.

Op onze Facebook pagina vind je nog meer informatie over de komende evenementen, nieuwe routes, filmpjes en actueel lokaal én internationaal nieuws.

Sportieve groet,

Team Mountain Network Arnhem

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

In 2016 starten we voor de recreanten jeugd een regionale competitie. Om deze super toffe wedstrijden te organiseren hebben Mountain Network Arnhem, de NKBV en klimhal Grip in Nijmegen de handen ineen geslagen. Echter wij kunnen dit niet zonder vrijwilligers. Voor deze nieuwe regionale klimcompetitie zijn we op zoek naar mensen die de wedstrijdklimsport willen ondersteunen. Lijkt je het leuk om te jureren, wedstrijdroutes te bouwen of op een andere manier te ondersteunen meld je dan aan via deze link of schiet Willem, Arlen of Tom even aan.

NIEUWJAARSBORREL & GLOW

Op vrijdag 8 januari organiseren wij weer een Nieuwjaarsborrel. De avond start, volgens vaste traditie met een kom warme erwtensoep met roggebrood. Daarna is er GLOW! Het licht zal weer uitgaan en zullen er een 10-tal nieuwe fluorescerende routes oplichten. Daarnaast zullen bestaande routes ook een tintje krijgen en zal de avond verder ondersteund worden door verschillende side-events. Zorg dat je erbij bent want dit wil je niet missen! We sluiten de avond met een toost op het nieuwjaar.

OPENINGSTIJDEN FEESTDAGEN

De feestdagen staan weer voor de deur maar je kunt in de vakantie gewoon lekker komen klimmen. Op een aantal dagen gelden aangepaste openingstijden. Zo sluiten we donderdag 24 december (kerstavond) om 18:00 uur en zijn we 1e kerstdag gesloten. Voor alle openingstijden kijk op de website. Maar we organiseren de hele vakantie dagelijks kennismakingslessen klimmen. Dus wil je een keertje met iemand klimmen kijk hier voor alle dagen en tijden.

 

SUCCES MN KLIMMERS OP LOTTO NK LEAD

Nikki van Bergen en Tim Reuser hebben afgelopen zaterdag 28 november het Lotto NK Lead gewonnen. Ze prolongeren daarmee beiden hun Nederlandse titel. Naast Nikki hebben de andere MN klimmers Mark (2e), Wouter (3e), Roelien en Iris (5e) het ook super goed gedaan, je kunt hier het verslag lezen en de finale terugkijken!

TARIEVEN 2016

Per 1 januari 2016 wijzigen de tarieven van Mountain Network. Abonnementhouders blijven profiteren van alle bestaande voordelen waaronder korting in de shops en op cursussen en dagmaaltijden. NKBV-leden blijven kortingen voor de entree ontvangen (nu ook doordeweeks!), de korting op 10-rittenkaart komt te vervallen. Op onze website vind je het complete overzicht.

Voordelen abonnementhouders

Haal in 2016 nog meer voordeel uit je abonnement! Met ingang van het nieuwe jaar profiteer je van nog meer voordeel met je abonnement bij Mountain Network. Voortaan 10% kassakorting (wordt dus niet meer op je kaart gestort) op alle producten in de Mountain Shop, korting op dagmaaltijden in alle klimhallen van MN én korting op een maaltijd in de Ardennen. Ga voor het overzicht naar www.mountain-network.nl/abonnement.

Met MN arnhem naar de Alpen

De eerste 2 weken van augustus reserveren we onze locatie in Chamonix speciaal voor klimmers uit Arnhem. Je kunt dan gezellig komen klimmen of meedoen aan een georganiseerd programma. We zijn heel benieuwd of jij in zo'n periode graag langs wil komen en hoe een ideale klim/bergvakantie er voor jou uit ziet. Help ons om er een succes van te maken en vul het formulier in.

FAMILIE KLIMTOERNOOI

Mountain Network Dordrecht organiseert in samenwerking met Mammut op zaterdag 19 december het Familie Klimtoernooi 2015: een wedstrijd waarbij de combinatie van ouder/kind centraal staat. Twee categorieën: voor ervaren “klimmende” ouders en onervaren “klimmende” ouders. In 3 verplichte rondes wordt per categorie het podium bepaald. Wie gaat er vandoor met de fantastische Mammut prijzen! www.mountain-network.nl/fkt.

ACONCAGUA

In verband met een annulering is er een plekje vrijgekomen voor de aankomende Aconcagua Expeditie van 1 t/m 20 februari 2016. Interesse? Neem contact met ons op of download de informatie.

64% korting op BERGEN MAGAZINE!

Als abonnee bij Mountain Network mag je gebruik maken van allerlei voordelen. Zo ontvang je een jaar lang (5 nummers) Bergen Magazine voor slechts € 10,- (i.p.v. € 27,50). Dat is maar liefst 64% korting! Na een jaar wordt het abonnement automatisch stopgezet, dus je zit verder nergens aan vast. Klik hier om je direct aan te melden!

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl

Verzonden aan ###USER_email### - Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief