Nieuwsbrief Op de hoogte - December 2016       

glow nieuwjaarsfeest

Op vrijdag de 13e januari hebben we een Nieuwjaarsborrel met een presentatie van de plannen voor het komende klimkalenderjaar, waarbij we veel aandacht zullen besteden aan de plannen voor de boulderhal in de Rijnhal. Het feest zal zich voortzetten als GLOW-feest: climbing in the dark in de klimhal. Het dragen van een hoofdlampje is verplicht bij GLOW!

Agenda 2017

Inmiddels is de agenda voor 2017 vrijwel rond. Het belooft een heel mooi jaar te worden met de opening van onze bouderhal in Arnhem, heel veel evenementen en mooie beklimmingen van de Kebnekaise tot de Ama Dablam. Op de website staat inmiddels het cursusprogramma 2017 voor de Ardennen vermeld en in de nieuw editie van ons magazine “Op de hoogte” lees je alles over de evenementen voor het komend jaar, zoals Ardennen-weekenden, beklimming van de Zugspitze, de La Sportiva Gym Tour, de zomercompetitie en wedstrijden. De nieuwe “Op de hoogte” ligt voor je klaar in onze klimcentra!

TEAM MN SUCCESVOL OP NK LEAD

Het is je vast niet ontgaan, maar eerder deze maand hebben de atleten van Mountain Network erg goed gepresteerd tijdens het NK Lead in Amsterdam. Het was een spectaculaire wedstrijd met fantastische routes. Bij de dames ging Nikki van Bergen er vandoor met het goud en de prestaties van Mark Brand waren goed voor het zilver. In totaal stonden er maar liefst 7 atleten van Mountain Network in de finale. In aanloop naar en tijdens het NK werd Nikki gevolgd door de camera’s van NOS Studio Sport. Bekijk het filmpje en de volledige uitslag op onze website.

Mammut VriendenKlimtoernooi

In het weekend van 4 en 5 februari organiseert MN Dordrecht het VriendenKlimtoernooi. Zaterdag klimt de jeugd en zondag de volwassenen. Een ervaren klimmer (met een kvb) vormt een team met een vriend(in) met weinig tot geen klimervaring. In de disciplines Lead, Boulder en Speed probeer je als team zoveel mogelijk punten te verzamelen. Mammut verzorgt de prijzen. Uiteraard kun je ook meedoen aan dit toernooi met iemand uit je familie, maar dus ook met een goede vriend of vriendin!

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl