Nieuwsbrief Op de hoogte - September 2011       

HERFSTWEER = GEZELLIGHEID BIJ MN

De bladeren kleuren, de dagen worden korter, de eerste herfststorm heeft ons land alweer aangedaan. Maar niet getreurd, wij maken het deze herfst extra gezellig! De kaarsjes branden op tafel en nog even en de haard kan ook weer aan. Een prima setting om de zomerse avonturen boven tafel te halen en te delen met je klimvrienden. Onder het genot van een van onze heerlijke biertjes of een van onze dagmaaltijden. Voor maar €7,50 (€4,50 voor abonnementhouders) geniet je van een heerlijke seizoensmaaltijd. Een maaltijd reserveren is alleen nodig indien je met een groep van meer dan 6 personen wilt komen eten.

VRIJDAG 30 SEPT: START VOORKLIMCURSUS

Op vrijdag 30 september starten we weer een Indoor Voorklimcursus. Deze cursus bestaat uit vier lessen van twee uur waarin je zelfstandig leert indoor voorklimmen. In deze cursus komt o.a. het volgende aanbod: voorklimzekeren, setjes klippen, omgaan met touwverloop en voorklimvallen maken. Voor de klimmers die graag in de toekomst op de rotsen willen leren klimmen is het een goed begin. Als je hierna doorgaat naar een outdoor voorklimcursus heb je de basis al geleerd. We hebben nog 3 plaatsen vrij! Ga naar onze website voor meer info en inschrijven.

ZONDAG 2 OKT: LA SPORTIVA CLIMB OFF EVENT

Na het succes van de La Sportiva Climbing Party 2010 gaan ook dit jaar La Sportiva en MN Amsterdam de krachten bundelen. Je kunt mooie nieuwe routes in alle niveaus verwachten en een ongedwongen wedstrijd met een relaxte sfeer. Tussen de beste deelnemers vindt echter een serieuze strijd plaats om de laatste startplekken voor het NK Sportklimmen. La Sportiva zorgt voor prijzen, wedstrijdshirts en een Test & Buy met o.a. de Python. 's Avonds sluiten we de dag af met een vertoning van 'The Scene'! Meer info: www.mountain-network.eu/laspo

ZONDAG 2 OKT: START HALLENCOMPETITIE

Op zondag 2 oktober zal de eerste kwalificatie voor onze hallencompetitie plaatsvinden. Deze competitie bestaat uit 3 kwalificatie- en 1 eindwedstrijd. Je kan je inschrijven in verschillende categorieën afhankelijk van je klimniveau. We zullen twee uitslagen maken; 1 voor de jeugd en 1 voor volwassenen. Het wordt voor iedere deelnemer een leuke en vooral gezellige wedstrijd! Iedereen die het leuk vindt om een keer aan een wedstrijd mee te doen is welkom en kan zich bij de balie inschrijven.

VOORDELEN ABONNEMENT

Als je regelmatig klimt is het voordeliger om een abonnement te nemen. Deze betaal je per maand, dus je zit er niet een heel jaar aan vast. Heb je een onbeperkt abonnement en kom je zes maal per maand klimmen betaal je omgerekend maar €8,30 per entree. Abonnementhouders hebben veel voordelen waaronder 15% korting op alle artikelen in de shop en 10% korting op alle cursussen. Als je nu een abonnement afsluit ontvang je ook een jaarabonnement op het klimmagazine ‘Blok’ cadeau.

MOUNTAIN NETWORK BERGEXPEDITIES

Mountain Network kan terugkijken op een succesvol expeditiejaar waarin wij maar liefst 15 bergexpedities hebben georganiseerd. Onze expedities kenmerken zich door een goede voorbereiding op onze locaties in Nederland en/of de Ardennen. Niet alleen advies op het gebied van uitrusting en trainen maar ook het leren kennen van andere teamleden staat hierin centraal. In 2012 staan de volgende bergtoppen op het programma: Kilimanjaro, Elbrus en de Mont Blanc. Ga naar onze website voor meer informatie en data van de voorlichtingsavonden.

DINSDAG 20 SEPT: 25% KORTING BIJ PERRY

Perry Sport heeft binnenkort een besloten koopavond. Op dinsdag 20 september van 18:00 tot 21:00 krijgt elke Mountain Network klant maar liefst 25% korting op het gehele assortiment! Dit is ook van toepassing bij online bestellingen (op dezelfde avond van 18:00 tot 00:00 uur). Dit is hét moment om je ski uitrusting te vernieuwen of bijvoorbeeld een nieuwe tent, slaapzak of matje te kopen. Neem deze kortingsbon mee naar de winkel of gebruik bij online bestellingen de Mountain Network kortingscode ‘MN20911KA’ en pak je voordeel!

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl