Nieuwsbrief Op de hoogte - December 2017       

Chef Kok Sjoerd

Wie is toch die man met baard in de keuken? Mijn naam is Sjoerd van Dijk, woon in Arnhem. Afgelopen 5 jaar ben ik docent Biologie geweest, maar toen ik de kans zag om vele hobby's en passies te combineren heb ik de overstap gemaakt. Ik ben namelijk al sinds jaar en dag barman (bij Café 't Moortgat) kook graag voor mijn familie en vrienden en klim met veel ijver richting 6a-6b. Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen in de bar voor een drankje of heerlijke daghap!

Kerstdiner

Op vrijdag 22 december vieren we kerst bij MN Arnhem. Schuif jij ook gezellig aan? We serveren een drie-gangen surprise-menu. Laat je verrassen door de creatieve culinaire geest van Sjoerd en klim daarna naar grote hoogte op een perfecte bodem. Meld je aan bij de balie. De kosten voor het kerstdiner zijn €10,00 en als abonnementhouder betaal je slechts €5,00!

Rijnboulder opening soon

De website van RijnBoulder is live! Hier vind je alle informatie over introductielessen, cursussen, tarieven en de voorlopige openingstijden van ons nieuwe bouldercentrum in Arnhem. We hebben de nodige vertraging opgelopen in de bouw maar gaan in de loop van januari echt open! Hou de facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws en de definitieve openingsdatum. 

Glow nieuwjaarsborrel

Vorig jaar een mega succes. De Glow nieuwjaarsborrel was een geweldige avond en we zijn ontzettend blij dat jullie er bij waren. Dit jaar gaan wij dit spektakel weer voor jullie optuigen en ook dit jaar kan de Mountain Club jeugd weer in haar eigen tijdvak deelnemen. Op vrijdag 12 januari 2018 openen we de avond met een heerlijke maaltijd, vervolgens zullen wij de spectaculair verlichte hal voor jullie openen en de avond wordt afgesloten met een pubquiz.

Geen klimmaatje?

Maak super snel nieuwe klimmaatjes en blijf nooit meer thuis omdat je klimpartner een keer niet kan. Elke vrijdagavond staat er iemand voor jou klaar om met je te gaan klimmen. Kom je net uit een cursus en heb je nog geen klimmaatje, dan kan je gewoon aansluiten. Vanaf 19.00 uur ben je welkom bij MN Arnhem! Je kan ook een berichtje plaatsen in de speciale Facebookgroep.

Mountain-fit en Fitness

Twee avonden per week organiseren wij speciale trainingsavonden om aan de conditie te werken. Op maandagavond geeft Evan een klim specifieke training in de fitness en in de klimhal en op dinsdagavond geeft Tom een training voor basale kracht en fitheid. De trainingen starten om 20.00 uur en deelname voor abonnementhouders is natuurlijk gratis! Opgeven is niet nodig, je kan gewoon deelnemen.

Next level Fitness

Deze winter krijgt onze fitness een flinke opknapbeurt. We zullen de volledige fitness vloer vervangen en er zal een uitbreiding komen op het huidige fitness aanbod. Nog meer mogelijkheden om te trainen en de klimprestaties te verbeteren!

per 1 januari: pin only!

De hoeveelheid contante transacties is de afgelopen jaren sterk gedaald. Dit in combinatie met het verhogen van de veiligheid van ons personeel heeft ons doen besluiten dat je vanaf 1 januari niet meer met contant geld kan betalen op onze locaties in Nederland. Je kan nog steeds geld op kaart storten, komt er een mobiel pinapparaat, accepteren we alle soorten creditcards, kun je contactloos bij ons pinnen of met je mobiele telefoon betalen. Én als er iets fout gaat kunnen we gewoon retourpinnen!

Tarieven 2018

Per 1 januari 2018 wijzigen de tarieven van Mountain Network. Abonnementhouders blijven natuurlijk profiteren van alle bestaande voordelen, waaronder korting in op dagmaaltijden, cursussen, en shop korting. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe voordelen! De tarieven voor de Mountain Club wijzigen ook. Op onze website vind je het complete overzicht.

mooie prestaties op NK en Njk-Lead

Onlangs was het NK-Lead in Utrecht. De nieuwe nummers 1 zijn Tim Reuser en Lynn van der Meer. MN atleet Mark Brand pakte zilver en titelverdedigster Nikki van Bergen was dit jaar toeschouwer i.v.m. herstel van een operatie. Andere toppers die onder de vlag van MN meededen aan het NK waren Zeno, Iris en Dennis. Op 2 december vond het NJK-lead plaats en verschenen maar liefst 12 MN klimmers aan de start. Wil je weten hoe ze gepresteerd hebben lees dan het nieuwsbericht op onze website

Safaritenten seizoen 2018

Komend jaar op zoek naar vakantie met een beetje luxe? Wij beheren sinds 4 jaar goed ingerichte safaritenten op onze locatie in de Ardennen! De safaritenten zijn voor een midweek, weekend of volle week te huren. Op onze website vind je precies van welke gemakken de tent is voorzien. Vanaf 8 december is het weer mogelijk om een tent voor 2018 te boeken.

Skiën met Mountain Network

Vanaf deze winter organiseert MN ook off-piste freeride en toerski-reizen voor de gevorderde skiër die zonder problemen de zwarte piste afdaalt. Ben jij een ervaren skiër en toe aan je eerste sporen buiten de piste? Doe dan mee aan onze off-piste ski-techniekcursus in Stubai. Of heb je al ervaring buiten de piste maar wil je leren toerskiën? Dan is onze beginnerscursus toerskiën in de Silvretta iets voor jou! Kijk voor ons volledige aanbod op de website.

Hiking & cultuur in Marokko

Ieder jaar zijn onze expeditieleiders weer diep onder de indruk van de schoonheid van het Atlasgebergte, de vriendelijkheid van de lokale Berber bevolking en alle geuren en kleuren in Marrakesh. In een kleine 4 uur vliegen we naar Marrakesh waar de ontdekkingsreis begint in het oude centrum van de stad. Vanuit daar trekken we door groene valleien, bergdorpen en hoog-alpien ogende landschappen naar het dak van Noord-Afrika, de 4167m hoge Toubkal. Ben jij nieuwsgierig naar deze trektocht? Neem dan een kijkje op de website.

+31 (0)88 123 69 15 / arnhem@mountain-network.nl / www.mountain-network.nl